Istinite priče o reinkarnaci

Istinite priče o reinkarnaci

Reinkarnacija je preporod duše. Vjeruje se da biološka smrt ne uništava dušu, duša se vraća na Zemlju u drugom obliku, u drugom tijelu. Mnoge religije vjeruju da se reinkarnacija događa od početka povijesti i nedavno je stekla zanimanje za kulturu i znanstvena istraživanja. Oko četvrtina Amerikanaca vjeruje u reinkarnaciju prema izvješću Pew Research za 2012, a tu su i tisuće studija slučaja o pričama o reinkarnaciji iz cijelog svijeta.



James Leininger

James je rođen Andrea i Bruce Leininger, visokoobrazovan i moderan par. Od ranog doba, James je volio igrati s avionima. Od dobi od dvije godine, James je počeo imati noćne more o zrakoplovima i on će se probuditi vrištanje, "zrakoplova sudar, na vatru, mali čovjek ne može izaći".

Jednom je majka Andrea kupila avionu igračaka i ukazala na ono što se činilo da je bomba na donjoj strani. Kaže da ju je James ispravio i rekao joj da je to kapljica. "Nikad nisam čuo za kapljicu", rekla je. "Nisam znao što je kapljica." Andreina majka sugerira da se James vjerojatno prisjeća svog prošlog života.

Par ga je odvelo do savjetnika i terapeuta Carola Bowmana, koji je vjerovao da se mrtvi ponekad mogu ponovno roditi. Uz vodstvo Bowmana, oni su počeli poticati Jakova da podijeli svoja sjećanja. James je bio u mogućnosti podijeliti više detalja o svom prošlom životu sa svojim roditeljima, kao što je ime pilota, James M. Huston Jr .; mornarski brod na kojem je služio, Natoma; ime suvozača; i činjenicu da je upucan u Iwo Jimu.

Bruce je uspio pronaći suvozača Jacka Larsona i Houstonove žive sestre. James im je rekao mnoge stvari iz prošlog života koje nitko nikad ne bi mogao znati. Nije bilo razloga da njegova obitelj i Houstonova sestra ne vjeruju u njega.

Vjeruju da je James Leininger imao prošli život l. Jamesa Houston Jr-a, čovjeka koji je umro u Iwo Jimi 1945. godine i vratio se da nešto završi.



Shanti Devi

Shanti Devi rođen je 1926. u Delhiju u Indiji. Tridesetih godina djevojčica je počela sjećati se svog prošlog života. Počela je pričati roditeljima u dobi od četiri godine da ovo nije njezin pravi dom. Rekla im je da u Mathuri ima muž i sin i htjela je otići k njima.

Shanti Devi je isto tako rekao školskim učiteljima. Jedan od nastavnika tada je napisao pismo na adresu koju je dao Shanti Devi kako bi se raspitivao o tome. Na sva iznenađenja, dobili su odgovor od prethodnog supruga Shanti Devija, rekavši da je njegova mlada supruga Lugdi Devi prije nekoliko godina umrla nakon rođenja sina. Detalje koje je Shanti Devi dao su sve istinite.

Slučaj je potom upozorio Mahatma Gandhi, koji je postavio komisiju za istragu. Shanti Devi preuzeo je istraživače u svoj prijašnji dom i davao im točan opis kako je njezina kuća i susjedstvo izgledalo prije. Priznala je svog supruga Kedarnath, sestru i sina. Ispričala mu je pojedinosti o svom bračnom životu, što je Kedarnathovo povjerilo da je ona doista bila Lugdi Devi, koja se ponovno rodila. Shanti Devi također je prepoznao svoje članove obitelji. Dala je točne podatke o članovima obitelji koje nitko iz obitelji ne bi ikad znao.

Izvješće komisije izjavilo je da je Shanti Devi bio reinkarnacija Lugdi Devi.

Коментари

Популарни постови са овог блога

Brizit Bardo -citati