Постови

Приказују се постови за октобар 7, 2018

Fratelo🤗

Слика
Dolazi vreme slava pravilno je da domacin saceka goste ispred kuce  ili na  pragu doma "Dobro dosli" A gosti cestitaju na ovaj nacin:

NAJPAMETNIJA DECA NA SVETU

Слика

ZIVOTINJE KOJE NECETE VEROVATI DA POSTOJE

Слика

Zarada preko You Tuba_a

Слика
Pokusavala sam da pronadjem nacin kako poceti zaradjivati od You Tub_a.Listala sam razne sajtove uglavnom sam se osvrtala na neku tehniku pocetnika.To je dug proces s obzirom da niste u tim vodama. Sad cu Vam poslati neki od svojih snimaka koje sam prosledila You Tube veruj te pocela sam dobijati lajkove, komentare sto me je jos vise podstaklo na to. Usvakom slucaju ukoliko imate talenta i vremena i nekog pocetnog znanja pozabavite se sa tim. Srecno..

Donosenje odluke

Слика
Veoma je tesko znati sta je idealno za nas.Prvenstveno to zavisi od nasih karakternih osobina ,kljucni momenti koji mogu dovesti do posledica.Donosenje odluke je proces u kome dolazimo do nekog cilja.Sta je ispravno, sta ne? Logicnost,razgovarajuci sa nekim,dvoumljenost sve su to aspekti koje nam mogu doneti odgovor. A da ne bi napravili gresku koja nas moze debelo kostati probaj te ovu analizu. U pitanju je  Grid analiza. To je ona relacija kada smo odprilike 50%-50%. Ovde smo se osvrnuli na primeru posla Drzavni-Privatni. Ispisite sve prednosti jednog i drugog posla .Zbirom kolona docice te do rezultata. Ova tabela moze da se primeni i u nekim drugim vaznim odlukama, ukoliko dodjete do takve reakcije kao sto je ovde pomenuta.Zato pre nego sto donesete pravu odluku i budete u ovakoj slicnoj situaciju koja moze da se odnosi i na druge segmente probaj te princip  Grid analiza. Veruje te mi pomaze.

Gucevo _planina

Слика
Nedaleko od Loznice iznad banje Koviljace nalazi se planina Gucevo.Gucevo se izdize iznad reke Drine.Bogata je lekovitom vodom, koja se spusta u nizijske delove Banje Koviljace.

Prevara

Слика
Mnogo žena i muškaraci ozenjenih i udatih  upuštaj se u avanture .Razlog tome su razni momenti i situacije.Neki od njih su novčani problemi i stalna svadja oko novca.Vredjanje i omolovazanje one druge osobe.Stalni prigovori u kućnim i društvenom ponašanju.Rasorave oko vaspitanje dece .   Mentalno zdravlje tj. poremecaj te druge osobe.Uticaj posrednika direktnih ili sporednih koji su sa Vama.Prestanak i slabe komunikacije sa partnerom je zapravo najbitnija stavka koja treba da je uvek prisutna . Sve to i jos mnogo drugih situacija može dovesti do prevare.Nazalost prevara je trenutna..,nije resenje.

Kako da postanete optimisticni?

Слика
Svakom od nas se desavaju situacije takve na koje mi podsvjesno imamo uticaja. Naša svest tj "nesvest",nas gura u neka negativna razmišljanja čak i ishodi nažalost budu takvi. Razlog tome je što mi sve unapred znamo.Posaljemo cv. za posao i vec unapred znamo da nećemo biti pozvani.Zasto tako razmišljamo? Prvo trebamo sebi reci"da pozvce me na razgovor dobicu taj posao".            "Ja to mogu i sigurna sam u sebe." Kako ?                                                                             Kad ustanete sebi kazete."danas cu uspeti u onome sto sam naumila".Sredite se obavljaj te stvari koje Vam cine zadovoljstvo.Ali ipek kad ostanete u tišini opet onaj osecaj. E ovog puta ga udaljavaj te od sebe.Cim takav osecaj naidje udaljiti ga dovoljno je ako kazete "ne ja ipak mogu","nije to bas tako" vi ste odmh usmjerili misli u pozitivnom smeru .Uspece te ,veruj te .

Trikovi za bolje ocene

Слика
Svako od nas u školi na fakultetu imao je problem šta kako resitii od zadataka na testu. 1. Prva i osnovna stvar treba pročitati sve zadatke resiti one koje najbolje znaš ali pazite tu može doći do greške nemoj te biti toliko samouvjereni nego polako resite. 2.Resite bas sve zadatke Ako Vam se čini da nešto ne znate ili delimicno znate.Ne ostavljaj te praznu rubriku ispisite što znate i to Vam može doneti bar ne,ki pojen. 3. Nemoj te žuriti sa predajom testa. Prelistajte  više puta proveri te i tek onda kad ste dovoljno sigurni u sebe predajte test. Pre svakog  testa trebalo bi biti dovoljno odmorni.

Josipa Lisac nekada

Слика
Danas sam luda .

Šta raditi kad se iznerviras?

Слика
Svi mi se nađemo u neku neprijatnu situaciju .Da li u prevozu,na poslu,u kući.Bitno je da imate "ventil"praznjenja.Nekog ko će Vas samo slusati.Nemoj te se povlačiti u sebe jel to može dovesti čak i do problema zdravstvenih.Nekad je dovoljan i zagrljaj drage osobe.Naucite da kontroliše  emocije,naučite da se osmejujete u nekim neprijatnim situacijama.Nemoj te reagovati burno. To može stvoriti losu sliku o vama. Vezba disanja je dosta korisna.To su samo neki mali  savjeti kako taj osjećaj besa polako prevazici. Zagrljaj ima moc❣️

Mirabai Ceiba♫

Слика
Mirabai Ceiba𝀺♫♪♬♩

KONJI

Слика
Konji su izuzetno drustveni. Vole timsko druzenje .Emotivni i prepoznaju tudja raspolozenja.

KAKO DA SE BOLJE OSECATE

Слика
Svakog od nas svakodnevnica ubija .. posao, porodica ,deca,škola,treninzi, racuni,šefovi itd.Naucite da kontroliše te sve to. 1.Zahvalnost Naucite  da budete zahvalni danu koji Vas budi.Uzivaj te u onome sto imate, neka je malo ali je Vase. Naucite da kazete hvala ali i ne. 2.Meditacija Odlicna je uz laganu muziku koja je najbolja sa zvucima iz prirode. 3. Disanje Pokusaj te da udisete kroz nos a izdisaj kroz usta pomaze smirenju vaseg tela i uma.Vezbu disanja radite cesce u toku dana. 4. Uzivaj te u malim stvarima Spremanju Vaseg omiljenog rucka ili kolaca.Mirisu cveca.Mastaj te. 5.Preslisavaj te se Negativnim i pozitivnim stavima.Zapisi te.Posebno se odnosi na losije momente, moze Vam biti korisno za ubuduce.

Vremena se menjaju

Слика
Mislim da je red da pišem o nečemu što svet voli da čuje vidi...trač....rijaliti..mezoterapija..botoks..itd  Sta Vi  mislite ?Nisam slebdenik toga ali priznajem ponekad volim da čujem ...😎👁️

Zvjezdana prasina

Слика
Svemir je beskonačan ,tih i taman Smjenjuju se olujni vjetrovi donoseći zvjezdanu prašinu.Duboko u meni iskrada se kapljica duse odlazeći u nepovrat lebdi ka njemu.

Zastanite

Da li ponekad se zapitati da li bi trebalo da zastanete.....?

Nekad

Слика
Svuda oko nas postoje tragovi proslosti ..... samo ih treba prepoznati..... divim se ..... tom vremenu 

Cuda kod nas

Слика
U naruciju te drzim ..... cuvam..... uvek si tu medju nama...... cak isklesan u kamenu..... tvoj trag .... tvoja opomena..... tvoj spas,,,,,,

Most _drveni

Слика
Koliko puta treba da predjem sa jedne strane na drugu ...... da li isparvno radim.....ili da ostanem i ne pokusavam da predjem........

Moravica

Слика
Hladna ....tu je.... brza....... ceka ......

Vrata pokajanja

Слика
Vidite uvek Vam se pruza sansa....... slobodno predjite prag .... tu je spas....

Put u beskraj.....

Слика
Da li ste nekad krenuli nepoznatom stazom u neku nepoznatu buducnost ...? Koliko puta........ uvek postoji kraj puta......

STARI GRAD

Слика
Stare gradjevine nas umire , podstaknu na razmisljanje gde smo to mi sada....

ZALAZAK SUNCA

Слика
 U BESKRAJ .....

90_te

Слика
Da li je prošlo to vreme?...bezbriznoce ali cistote i morala..

Muzika za opustanje

Слика
Vjeruj te pomaze ....

Za životnu ravnotezu

Слика
Svima nam potrebna...probajte biće još tekstova na ovu temu

90_te

Слика

Riblja čorba

Слика
Riblja čorba šta reći...

Pesma zaljubljenih 90_te

Слика
Da li ste plakali uz ovu pesmu?

Ostrog

Слика
Sveti Vasilije Ostroški je veliki čudotvorac čija su čudotvorna djela poznata i izvan granica Srpske Pravoslavne Crkve. Njegovo Sveto telo je cudotvorno kao i molitve.

Kozara _Sutjeska

Слика
 Sigurno je od Vas bar jednom otiso u obilazak Kozare bar sa skolom  nostalgicno ali zivi u u onom nekom vremenu .Okolina sa rekom Sutjeskom i prirodom neopisivom .                                                                                                                         

DRINA U SUMAGLICI

Слика

Perucac

Слика
Voznja camcem i pogled oko sebe 

SARMA _SAD JOJ DOLAZI VREME

Слика
                                Додајте натпис                                 Sarma sad stize u ove zimske dane nadam se da razmisljate o kaci kupusa za zimu Sastojci :                                                                                                                                          500 g mlevenog mesa 1 šolja pirinča (manja) 3 čena belog luka 150g suvog svinjskog vrata (može i suva rebra) 150g dimljene mesnate slanine vegeta, so, biber, majčina dušica, bosiljak listovi kiselog kupusa Sastojke koje ste pripremili izmešajte, dodatno začinite po ukusu i pustite da odstoji. U međuvremenu listove kupusa koji imaju zadebljani koren isecite kako biste lakše zavijali sarmu. U veću posudu (ukoliko imate zemljanu biće ukusnije) dodajte malo ulja i iseckani kupus postavite na dno. Preko kupusa stavite sarme koje ste prethodno umotali. Za one koje imaju probleme sa umotavanjem, vrhove listova umotavajte prema mesu istovremeno sa rolanj

REKA_DRINA

Слика
DRINA _REKA Odise uzbudjenju ,opevana ,razigrana a iznad svega ponosna .

Zaovine _Tara

Слика
Ne postoji lepse mesto.
Слика
JEZERO PERUCAC    jedno od mojih omiljenih mesta i gde provodim dosta vremena ne samo tamo nego citavu okolinu nadomak planine Tare je moj raj. ⃞⃟

Fruska gora

Слика
Fruska gora planina nadomak Novog Sada izletište bogata biljnim i životinjskim svetom idealno mjesto za odmor i rekreaciju.

Reka _Una

Слика
Reka UNA spada u najcistije reke u Evropi bogata pastrmkom i okružena lepim vodopadima .
Слика
Zemun mesto u Sremu slika sa Gardosa odakle se proteze ceo Zemun mesto sa puno kulturnih dešavanja ,bogata nocnim zivotom i gostoprimljivim sugradjanima.