Misterija Bermudskog trougla

Мистерија Бермудског троугла се коначно може решити

Метеоролози предлажу запањујуће ново објашњење за мистериозне догађаје у Бермудском троуглу.
Једна од великих мистерија живота, Бермуда Троугао је коначно нашао објашњење. Овај чудни регион, који лежи у Северноатлантском океану између Бермуда, Мајамија и Сан Хуауна, Пуерто Рицо, представљао је претпоставку десетине и десетина нестабилних бродова и авиона који су безобзирни.

Бермуда трокутна уверења укључују такве приче као и лет 19, група од 5 америчких торпеда бомбардера који су нестали у троуглу 1945. године. Авион спасилач који је послао да их потражи такође је нестао. Друге приче укључују мистерију УСС Цицлопс-а, ​​што резултира највећим не-борбеним губитком живота у историји америчке морнарице. Брод са посадом од 309 нестао је 1918. године. Чак и до 2015. године, Ел Фаро, бродски брод са 33 на броду је нестао у тој области.

Укупно, колико знамо, 75 авиона и стотина бродова су се срели у Бермудском троуглу. Могући узроци катастрофа су предложени током времена, у распону од паранормалних, електромагнетских сметњи које узрокују компасске проблеме, лоше временске прилике, ток залива и велика подводна поља метана.

Метеоролози су предложили фасцинантну теорију тврдећи да су разлоги за тајне простирке подручја Бермудског троугла необичан хексагонални облаци који стварају ваздушне бомбе ваздушних јастука од 170 миља пуну вјетра. Ови ваздушни џепови узрокују све невоље, тоне бродове и падове.

Проучавајући слике са НАСА сателита, научници су закључили да неки од ових облака досегну 20 до 55 миља. Таласи унутар ових ветрова чудовишта могу досегнути до 45 стопа. Шта више - облаци имају равне ивице.

Према речима сателитског метеоролога Колорадо Стате Университи Др. Стеве Миллер Сциенце Цханнелу "Вхат он Еартх": "Обично не видите равне ивице облака. Већину времена облаци су насумични у њиховој дистрибуцији. "

Шта је то посебно?

Метеоролог Ранди Цервени је додао: "Сателитске слике су заиста бизарне ... Ови типови хексагоналних облика изнад океана су у суштини ваздушне бомбе. Они се формирају оним што се зову микробурсе и они су експлозије ваздуха који долазе са дна облака и потом ударе у океан, а затим стварају таласе које понекад могу бити велике у величини, јер почињу да међусобно комуницирају. "

Било шта ухваћено у неку од ових ваздушних бомби могло је бити добро избачено из ваздуха, преокренуто, потопљено. Потребно је више посматрања како би се потврдила ова теорија која би коначно могла објаснити многе погубне догађаје Бермуда троугла. Знанственици прелазе преко сателитских снимака да би потврдили.


Наравно, нису сви убеђени, с неким стручњацима који кажу да се хексагонални облаци појављују иу другим дијеловима свијета и нема доказа да се чудни нестанци чешће одвијају на подручју Бермудског троугла него на другим местима.

Коментари

Популарни постови са овог блога

Brizit Bardo -citati